Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Alle nieuwsberichten
Vandaag op Midvliet TV


Van de straat geplukt
Valentijn

Bloemen of een Valentinjshoot
Valentijnsdag 2018, bij bloemsierkunst “De Passie” in Stompwijk was het op deze “dag van de liefde” een drukte van jewelste; de bloembossen waren er niet aan te slepen en de liefhebbers konden deelnemen aan een Valentijnshoot.

Carbage Run Reisverslag in Beeld
Zondag 11 februari keerden de zes Wassenaarse deelnemers aan de carbage run weer terug in Wassenaar. Ze werden opgewacht door vele enthousiaste Wassenaarders en door de mensen van het hospice Wassenaar. De mannen hadden het hospice als goed doel gekoppeld aan hun rally. Vele Wassenaarse sponsoren zorgden ervoor, dat het prachtige bedrag van €30.000 werd opgehaald. Voorzitter van het hospice, Else van Dijk, was met haar medewerkers en vrijwilligers blij verrast met dit bedrag. Het hospice zal hiermee energie besparende maatregelen kunnen aanbrengen in het hospice en kan enkele andere belangrijke zaken bekostigen.
Na afloop stond café Rooie Cor weer open voor alle mensen, die de kou hadden getrotseerd om de mannen een warm welkom te bereiden. Henk van 't Slot zorgde op zijn beurt voor warme erwten soep.
Een mooi voorbeeld van hoe de Wassenaarse gemeenschap fantastische dingen voor elkaar krijgt.
Bijdrage: Trébol productiesDagorkest Vlietstreek
Dagorkest Vlietstreek is letterlijk en figuurlijk een orkest dat overdag repeteert en ook optredens verzorgt. Met dit filmpje krijgt de kijker een goede indruk van het muzikale niveau van dit orkest en natuurlijk maakt men van de gelegenheid gebruik om een oproep tot versterking van de nu nog onderbezette trompetsectie te doen!


Eerder uitgezonden
de Salamander
Winterwandeling

Carnavalsmis Stompwijk
Naast de Carnavalsoptocht op zaterdagmiddag, kent men in Stompwijk ook een bijzondere traditie op de zondagochtend. In de Laurentiuskerk is er op zondagochtend een heuse Carnavalsmis, die erg populair is in het buurtschap.