Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Alle nieuwsberichten


Loterij
KWF Rijswijk is jaarlijks aanwezig op de Strandwalmarkt met een eigen loterij. Dit jaar was een donatie aan het KWF goed voor een kans op wel honderdvijftig prijzen. De hoofdprijs was een overnachting voor twee personen in het Best Western Plus Grand Winston Hotel.

Naast de superloterij was er de ‘trek een envelop actie’ en een grabbelton voor de kleintjes. Alle prijzen, bij elkaar ter waarde van zo’n tweeduizend euro, werden volledig gesponsord door lokale winkeliers en ondernemers.

'Contactloos' collecteren
De opbrengst was dit jaar ruim vijfhonderd euro hoger uit dan het voorgaande jaar. De techniek speelt hier vermoedelijk een forse rol in. Een kwart van de donaties kwam binnen via een pintransactie. KWF maakte dit jaar voor het eerst gebruik van 'collectebussen' waar men contactloos een bedrag kon pinnen.

KWF Rijswijk laat weten al haar vrijwilligers en de gulle gevers te bedanken voor hun fantastische bijdrage. Ze doet een speciaal dankwoord uitgaan naar de lokale winkeliers en ondernemers die alle prijzen hebben gesponsord.