Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit de Regio
HMC (Haaglanden Medisch Centrum) en de zorgverzekeraars CZ en Menzis hebben afspraken gemaakt over de ziekenhuiszorg van HMC in de toekomst. Daarmee willen zij voor een langere periode op gebalanceerde wijze antwoord geven op de groeiende zorgvraag in de regio Haaglanden.

In de decembermaand verzorgen de mantelzorgconsulenten van Welzijn Rijswijk voor u én voor degene voor wie u zorgt een heerlijke middag met muzikale ontspanning. Ze verwennen u met een inspirerend liedjescabaret voor en over mantelzorgers, met een lach en een traan.

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 15 december van de kerstactiviteiten. Tussen 15.00 en 21.00 uur vindt weer de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd.

Het onlangs opgerichte Senioren Collectief Haaglanden zal op 18 december 2017, van 14:00 uur tot 16.30 uur spreekuur houden over de premiekorting op de ziektekostenverzekering.

Op donderdag 21 december klinken in de Lutherse kerk in Den Haag de aloude lezingen en liederen bijeengebracht in het festival of nine Lessons & Carols. Cantorij ‘Maarten Luther’ onder leiding van Monique Schendelaar en organist Sander van den Houten verzorgen het muzikale deel, lector Nigel Lamb verzorgt de lezingen. Aanvang 19.30 uur (kerk open 19.00 uur). Toegang is vrij, er is een collecte bij de uitgang. Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 9. Den Haag. 

Nog een paar weken en dan is het kerstvakantie. Heb je zin om wat leuks te doen in je vakantie? Koop dan nu alvast een kaartje voor een film, theatervoorstelling of workshop in de bibliotheek.

In Scheveningen wordt komende zondag (10 december) het Cad & Company EK strandrace voor mountainbikes gehouden. Het is de tweede maal dat dit officiële kampioenschap van het Union Europeenne de Cyclisme in Scheveningen gehouden wordt. Aan de start staan naast de echte ‘beachbikers’ een gevarieerd gezelschap aan deelnemers uit binnen- en buitenland.