Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Noord-Holland heeft een wereldprimeur: zonnecellen op 72 meter vangrail langs de N194 bij Heerhugowaard. GroenLinks in de Provinciale Staten wil dat dit goede voorbeeld zo snel mogelijk gevolgd wordt in Zuid-Holland.

Daan (5), Bas (3), Abas (11) en Aydin (4) en hun familie gaan als VIPS de brandweer en de politie helpen bij de demonstaties tijdens de 112-dag Haaglanden. Brandjes blussen, boeven vangen en nog veel meer. Make-A-Wish Nederland organiseert samen met deze geweldige hulpdiensten allerlei spannende en stoere activiteiten voor deze kinderen, want dat is de allerliefste wens van de kinderen.

De politie hield donderdagavond 16 augustus drie verdachten aan voor hun betrokkenheid bij een steekincident in een woning aan de Groenezijde in Den Haag waarbij een 48-jarige Hagenaar gewond raakte. De politie kreeg rond 23.45 uur  een melding dat in de woning aan de Groenezijde een steekincident had plaatsgevonden. Toen agenten bij de woning aankwamen, troffen zij het 48-jarige slachtoffer aan.

De politie zoekt getuigen van een steekincident donderdagavond 16 augustus op de Marktweg in Den Haag. Hierbij raakte een 27-jarige Hagenaar gewond. De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat iemand op de Marktweg was neergestoken, daar aangekomen troffen zij de gewonde man aan.

Dancefeesten uit de regio van vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus met club, trance, techno en drum n' bass. Festival Den Haag Outdoor is bijna uitverkocht. Het Haagse festival geeft een breed aanbod van urban en Asta classics tot techno en deephouse.

Na de voorjaarscursus in het Milieu Educatief Centrum 'De Reigershof' in Mariahoeve gaat men op 1 oktober van start met de najaarscursus. Een 'Groene Cursus' is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de natuur, maar er nog niet zoveel vanaf weet. Als het 'Groen' jouw belangstelling heeft, is dit een ideaal begin.

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen en schrijven en/of rekenen. Om aandacht te geven aan laaggeletterdheid organiseert Stichting Lezen en Schrijven van 3 tot en met 9 september de Week van de Alfabetisering.