Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit de Regio
Het digitale kaartje op de mobiele telefoon voor het reizen in de tram en bus is een succes. Dat meldt de Haagse Tram Maatschappij (HTM)

Afgelopen zaterdag vond de tweede edite van 'Hoek tot Helder' plaats voor de kusten van Zuid- en Noord-Holland.

Maandag 21 augustus beginnen de eerste scholen weer aan het nieuwe schooljaar. Heel Nederland kan niet meer heen om de bekende spandoeken en posters met de boodschap ‘De scholen zijn weer begonnen’.

Steeds meer mensen lenen e-books van de bibliotheek en lezen die op hun e-reader. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Meld u dan aan voor de workshop ‘Lenen van e-books met uw e-reader’. Die wordt op dinsdag 5 september gegeven in de bibliotheek in Rijswijk.

Vanaf maandag 21 augustus rijden de bussen en trams van HTM weer volgens de jaardienstregeling. Dat betekent dat de meeste lijnen een hogere frequentie krijgen waardoor er vaker een bus of tram aan de halte komt. Aankomst- en vertrektijden zijn aangepast. Voor een aantal bussen en trams gelden er de komende periode omleidingen. HTM adviseert reizigers voor actuele reisinformatie www.htm.nl te raadplegen of de HTM reisapp.

Het Uit Festival Den Haag groeit dit jaar uit tot een driedaags spektakel waarbij de gezamenlijke Haagse instellingen het culturele seizoen 2017-2018 presenteren. Het programma, met meer dan honderd gratis optredens, biedt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september inspiratie om jouw culturele uitgaansagenda in te vullen met bijzondere dans-, toneel-, cabaret- en muziekvoorstellingen.

Op zaterdag 23 september van 10.30 tot 14.30 uur verzorgt Welzijn Rijswijk voor de vierde keer op rij de welzijnsbeurs voor senioren. Locatie: wijkcentrum Stervoorde, dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk. Senioren blijven steeds langer thuis wonen.
U wilt natuurlijk dat dit voor uzelf, uw ouders en/of uw naasten op een veilige, gezonde en gezellige manier gebeurt. Soms  is het niet even duidelijk wat de mogelijkheden zijn om zelfstandig thuis te blijven wonen.