Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Festival Classique is maandagavond 18 juni in het Kurhaus in Scheveningen afgesloten met een jubileumconcert van het Prinses Christina Concours, waaraan onder meer oud-winnaar Remy van Kesteren zijn medewerking verleende.

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) heeft samen met achttien lokale natuurorganisaties beroep aangetekend bij de rechtbank vanwege de toestemming van de provincie Zuid-Holland voor het afschieten van smienten.

Reizigers met het stadsvervoer kunnen vanaf maandag 25 juni niet langer contant betalen om een kaartje te kopen bij de buschauffeurs van HTM. Hiermee hoopt HTM de veiligheid van de chauffeurs te verbeteren. Het heeft voor overvallers geen zin meer om chauffeurs te bedreigen om geld als er geen contant geld in de kassa zit, is de gedachte.

Op vrijdagavond 29 juni vindt de kick-off van het Strandwal-festival plaats op het Zomerfeest in Oud-Rijswijk. Op het podium op het Tollensplein wordt het programma gepresenteerd van het Strandwalfestival dat op vrijdagavond 7 september, zaterdag 8 september en zondag 9 september n Rijswijk plaatsvindt.

Op zaterdag 16 juni was er weer het jaarlijkse spektakel van Vlaggetjesdag op Scheveningen. Rond de haven van Scheveningen en in de visafslag waren er weer heel wat activiteiten.

Vanwege onvoldoende animo in de avonden hebben Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Voorschoten Voor Elkaar, Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar en Kwadraad maatschappelijk werk besloten te stoppen met de avondspreekuren van de Formulierenbrigade.

Ben je nog niet geslaagd en wil je alsnog je mavo-, havo- of vwo-diploma behalen? Meld je aan via je decaan. Of je bent wel geslaagd maar je wilt je profiel verbreden of verbeteren? Bij ROC Mondriaan School voor VAVO kun je een vmbo-t, havo of vwo-diploma behalen, ook in combinatie met werk, sport of zorgtaak. Op dinsdag 26 juni van 19.00 tot 21.00 uur houdt de school een informatieavond aan het Leeghwaterplein 72 in Den Haag.