Login
Register

Home

Actueel

Radio

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Uitzending gemist

Midvliet

Foto's

Medewerkers

Nieuws uit de Regio
Het Spoorpad in Nootdorp, een fietspad dat langs het tracé van de Randstadrail wordt sinds kort verlicht door 100% solar LED-wegdekreflectoren. Overdag wordt met zonnecollectoren energie opgeslagen die zodra het donker wordt via zuinige led lampen voor de verlichting van het fietspad zorgt.

Hans van der Zijden van Haagsche Stadsfiets, heeft de door de gemeente uitgeschreven prijsvraag Park & Bike gewonnen. Wethouder Tom de Bruijn van Verkeer overhandigde de prijswinnaar de cheque van 200.000 euro opstartsubsidie.

Coen Sleddering verlaat de Raad van Toezicht van Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sleddering treedt per 6 juni 2017 aan als gemeenteraadslid voor de VVD in Rijswijk. Om belangenverstrengeling te voorkomen, legt hij zijn functie bij Trias neer. Coen Sleddering was sinds het voorjaar van 2012 voorzitter.
Van 25 mei tot en met 5 juni vindt de 59e editie van de Tong Tong Fair plaats, het grootste Euraziatische evenement ter wereld. In de 'Indische stad' Den Haag op het Malieveld draait alles om de cross-over van Oost en West.
Uiteraard is boekhandel Van Stockum aanwezig met een ruim assortiment aan Indische boeken, luisterboeken, cd´s en dvd´s.

"Voortaan zal ik altijd in deze tuin de muziek horen." Zingende vogeltjes, roze bloemen, mostapijten, karakteristieke rode bruggetjes en kabbelende beekjes. De Japanse Tuin op landgoed Clingendael is een oase van kleur, rust en balans. Een bezoek aan de tuin zorgt voor een haast onwerkelijke ervaring. Op 26, 27 en 28 mei 2017 vervoert deze ervaring je dieper een droomwereld in.

Van 15 mei tot 15 juni kunt u uw mooiste foto’s insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap.

Wilt u meedoen, ga dan naar www.bijenlandschap.nl Hier kunt u zelf uw digitale foto uploaden of uw stem uitbrengen.

Winkelketen Blokker sluit komend jaar honderd filialen. Bij zusterbedrijf Marskramer, dat verdergaat als franchiseformule, gaan nog eens honderd eigen winkels dicht. Het is nog niet duidelijk welke winkels in de regio verdwijnen.