Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Met ingang van zondag 10 december rijden de bussen van Connexxion in Haaglanden volgens een nieuwe dienstregeling. De vertrektijden van de meeste buslijnen gaan wijzigen. De belangrijkste wijzigingen voor onze regio vindt u hieronder.

o   Lijn 43 (Den Haag – Wassenaar – Leiden)
Op zaterdagochtend iss er een extra vroege rit van Den Haag naar Leiden.
o   Lijn 44 (Den Haag – Wassenaar)
Gaat ook op zaterdag en zondag rijden. Tussen 10.00 en 18.00 rijdt lijn 44 elk half uur en vormt dan samen met lijn 43 een kwartierdienst tussen Den Haag Centraal en Wassenaar-Noord v.v.|
o   Lijn 46 (Den Haag – Voorschoten)
Rijdt voortaan ook via de Binckhorst. Nieuwe haltes: Weteringkade, Poolsterstraat, Wegastraat, Zonweg, Melkwegstraat, Saturnusstraat en Maanweg aangedaan.
o   Lijn 444 (Den Haag – Wassenaar)
Rijdt alleen nog in juli en augustus. In deze maanden wordt dagelijks een halfuurdienst gereden tussen 9.30 en 12.00 en tussen 17.00 en 19.30 uur. ’s Avonds rijdt lijn 444 tussen 19.30 en 22.30 uur een uurdienst. In de daluren en wintermaanden is Duinrell bereikbaar met lijn 44.

Actueel reisadvies
Download de Connexxion-app voor alle actuele reisinformatie onderweg. Selecteer een datum vanaf 10 december om de vertrektijden van de nieuwe dienstregeling te vinden.