Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Op 1 maart gaat FNV Maatwerk van start in de regio Haaglanden en Zuid-Holland. FNV Maatwerk is een project voor mensen in Den Haag en omstreken die vanwege een beperking een extra zetje nodig heeft om zijn of haar loopbaan op de rails te krijgen. Er is plek voor twintig deelnemers. FNV Maatwerk zoekt daarvoor nog loopbaancoaches

FNV Maatwerk vindt dat werkzoekenden met een beperking een volwaardige kans verdienen op een leven waarin arbeid een belangrijke rol speelt. Voor veel mensen is een eigen baan met salaris het ideaal waarmee zij volledig aan de maatschappij kunnen deelnemen. En dan het liefst in een langdurige werkrelatie. FNV Maatwerk helpt ze daarbij.

Met steun van loopbaancoaches en werkgevers
Een loopbaancoach kan het verschil maken voor werkzoekenden met een beperking én voor de nieuwe werkgevers. Samen met een loopbaancoach gaan de deelnemers op zoek naar het werk dat bij hen past. Een baan die past bij de ambities en competenties van werkzoekenden heeft meer kans om een vaste baan te worden.

FNV Maatwerk zoekt bovendien werkgevers die willen bijdragen aan het project, bijvoorbeeld door de poort open te zetten voor een excursie of een snuffelstage. Samen met werkgevers kan FNV Maatwerk werkzoekenden met een beperking helpen een loopbaan uit te stippelen.

Informatiebijeenkomst voor loopbaancoaches
FNV Maatwerk Haaglanden is allereerst op zoek naar loopbaancoaches (onbezoldigd) en werkgevers die werkzoekenden met een beperking willen steunen bij het vinden van passend werk.

Op woensdag 14 februari organiseert FNV Maatwerk een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde loopbaancoaches.

De bijeenkomst voor aspirant-loopbaancoaches is van 19.00 uur tot 21.00 uur in Buurthuis van de Toekomst de Kronkel, Westeinde 425, Den Haag. De Kronkel ligt op loopafstand van tramhalte MCH Westeinde (lijn 2, 3, 4, 6). Reiskosten worden vergoed.

Meer informatie over FNV Maatwerk: http://www.collegamaakverschil.nl/fnv-maatwerk