Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Nivon verzorgt op zaterdag 14 april om 11.00 uur een bezoek aan Van Heugten Tours, Westvlietweg 110, 2495 AD  Den Haag. In dit moderne bedrijf kunnen we nieuwe ontwikkelingen zien en ervaren op het gebied van touringcars. Het bedrijf kocht onlangs een grote bus voor vervoer van gehandicapten en verzorgt nu ook de opleiding voor de chauffeurs daarvan.

Van Heugten Tours is gevestigd aan de Westvlietweg, halverwege tussen de brug bij de Kerkstraat in Voorburg en de brug bij het vroegere Diaconessen Ziekenhuis. U kunt daar komen met bus 45, halte Laan van Heldenburg; vandaar is het 15 minuten lopen. Maar het gemakkelijkste is om met de fiets te komen.

Deelname voor Nivon-leden is gratis; niet-leden betalen € 2,50, kinderen 3 t/m 17 jaar € 1,00. Aanmelden is niet nodig.

NIVON Natuurvrienden is bekend van de lange-afstandswandelpaden en de Natuurvriendenhuizen. De afdeling Zuid-Holland West omvat de regio Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft en noordelijk tot en met Lisse. Eénmaal per twee weken organiseert zij in de regio op zaterdag om 11.00 uur een activiteit. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 079-3411955 of 06-33194594.