Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Diligentia in Den Haag programmeert in de zomerweekenden van 2018 comedy, cabaret en muziek in de eigen zaal én in het Openluchttheater Zuiderpark (het Zuiderparktheater). Zo kan het publiek de hele zomer door genieten van humor op professioneel niveau met Sjaak Bral als rode draad door (bijna) alle voorstellingen.

Sjaak houdt van zijn stad in de zomer. Hij maakt je daar in de 'Summer of Laugh' graag deelgenoot van. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker.
Andere artiesten die je kunt zien in een of in beide theaters: de Règâhs, René van Meurs, Farbod Moghaddam, Soundos el Ahmadi, Rayen Panday, Kasper van der Laan, Janneke de Bijl, Jeroen Leenders, Berit Companjen, Marco Lopes, Matroesjka en Raoul Heertje en Howard Komproe en ‘as we speak’ worden de verschillende line-ups nog aangevuld.

Voorstellingen
 Diligentia: 8 en 29 juni + 13 juli Comedynights
 Zuiderparktheater: 28 juli, 11 augustus Comedynights en op 24 augustus sluit de reeks af met een Theaterconcert in de buitenlucht door het cabaretduo Yentl en de Boer (bekend van DWDD/Jeroen Pauw/Oerol en meer)
Alle avonden worden aangekleed in een zomerse sfeer en hebben ruim voldoende aandacht voor dat wat je in de zomer nodig hebt: humor en gezelligheid.
De Comedynights worden na afloop opgeluisterd met een optreden door Pica DJ.