Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Volgens liefhebbers hét leukste outdoorspektakel beleeft op zaterdag 1 september alweer de 27ste editie! Sportief en recreatief met volop entertainment voor jong en oud. Dit alles in het vertrouwde decor van strand en water... het Zoetermeerse Noord-Aa strand. Exclusief voor teams van bedrijven, instellingen, verenigingen of sportievelingen.

Jaarlijks uitje met hoog ‘fun’-gehalte!
Meedoen onder ‘t mom van een personeels-uitje of gewoon als spontaan initiatief van collega’s/vrienden onder elkaar. Een uniek en gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Beleef een opzwepend programma met ‘feel-good-sounds’ van beach-deejay’s (o.a. Locomotion-DJ Jeroen).
Speciaal voor de kids staat er een vet springkasteel en kunnen ze geschminkt worden. Voor de dappere aanwezigen is er uiteraard de traditionele mechanische stier!

Afgestemd op dit swingende spektakel zijn de food & drinks tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras tijdens het Beachvolley Spektakel. Wat dacht je van 1,50 voor een biertje? Maar dan ook 1,50 voor een wijntje of fris! Dus geen ‘happy hour’, maar een ‘happy day’!

Recreatief beachvolleyen met ‘feel-good-music’
Het Beachvolley Spektakel is een puur recreatief toernooi met een hoog ‘fun’-gehalte. De spelregels zijn daarom ook soepeler dan bij regulier volleybal. Vier tegen vier op het veld. Er zijn speciale dames-, heren- en mix-poules voor zowel ervaren als onervaren spelers... Het officiële startschot is om 10.00 uur... het spektakel begint! Volleyen op meerdere velden tot circa 16.00 uur. Prijsuitreiking... en beach-after-party tot 20.00 uur. Een aantal deejay’s zullen deze dag aanvullen met een speciaal ‘groofy beach’ repertoire.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via de website: www.beachvolleyspektakel.nl. Voor meer informatie over deelname en/of sponsoring kan contact worden opgenomen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement gratis toegankelijk.
Het belooft weer een spektakel te worden om niet te vergeten!