Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
De filma SolarNRG uit Poeldijk gaat voor het eind van het jaar weer circa 1.800 woningen in Westland en Den Haag voorzien van zonnepanelen. Het bedrijf uit Poeldijk heeft namelijk de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis gewonnen. 

De veiling is volgens het bedrijf zelf afgesloten met "een indrukwekkend en scherp bod waar consumenten nu van kunnen profiteren." 

SolarNRG
De deelnemende gemeenten en Vereniging Eigen Huis, die samen de groepsaankoop zijn gestart, zijn enthousiast over de winnende leverancier en de aangeboden pakketten.Lars Engels, projectmanager van Vereniging Eigen Huis: “Het grote aantal deelnemers aan deze groepsaankoop heeft ervoor gezorgd dat de deelnemende leveranciers, die voorafgaand zijn geselecteerd op kwaliteit, erg scherp hebben geboden. Kortom: het ‘voordeel van veel’. Wij hebben veel vertrouwen dat dit weer een succesvol project wordt met een hoge klanttevredenheid.” 

Verduurzaming
Met dit project komen er in het komende half jaar ongeveer 20.000 zonnepanelen bij. Op jaarbasis zorgt dit voor een reductie van bijna 4.000 ton aan CO2-uitstoot. Volgens SolarNRG besparen de deelnemers bij elkaar per jaar maar liefst een miljoen euro op hun energiekosten. "De verduurzaming van Zuid-Holland krijgt door deze vierde grootschalige groepsaankoop van Vereniging Eigen Huis weer een aanzienlijke impuls", aldus de Poelwijkse ondernemer. 

Foto persbericht