Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
De Haagse rondvaartorganisaties starten een unieke samenwerking tijdens de Volvo Ocean Race op 24, 29, 30 juni en 1 juli. Naar aanleiding van het verwachte verkeersinfarct hebben de rondvaartorganisaties de handen in een geslagen. Samen zullen zij een pendel organiseren van en naar  Scheveningen. Meewerkende rondvaartorganisaties zijn: Boot Varen Den Haag, Flitz-events, the Hagueboat, Willemsvaart en De Ooievaart.

Na het wegbreken van de Dr Kuyperdam zijn Den Haag en Scheveningen ook over water rechtstreeks verbonden.  Met 10 boten zullen de bootondernemers een constante verbinding aanleggen tussen Den Haag CS en de Haringkade in Scheveningen waar het nog maar 10 minuten lopen is naar het strand. Vaar mee langs stilstaande files en overvolle trams en geniet in de tussentijd van Den Haag op het water!
 
Over de boottocht
De boottocht duurt ongeveer 40 minuten. De eerste boten vertrekken rond 11.00 uur. Vervolgens vertrekt elke 10 minuten een boot. De laatste boot vertrekt laat in de avond uit Scheveningen, rond 22.00 uur. De aanlegplek is schuin tegenover het Centraal Station. Voor wie met de auto naar Den Haag komt is er parkeergelegenheid in de garages rondom het Centraal Station en het Malieveld.
De boten vertrekken daar vlakbij (de aanlegplaats is tegenover de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Prinsessegracht 4)). Na een bezoek aan Scheveningen kan er mee teruggevaren worden van de Haringkade naar de binnenstad. 

Kaartverkoop 
Boek vooraf een ticket online om zeker te zijn van een plaatsbewijs, http://dagjedenhaag.nl/product/volvo-ocean-race/   of bij de opstapplaats de Koekamp bij het Centraal Station.

Prijzen
Volwassenen: enkele reis: € 10, retour: € 15.  Kinderen: enkele reis: € 8, retour: € 12. Kinderen 0 – 3 jaar, gratis.
Voor meer informatie zie; www.dagjedenhaag.nl

Per boot naar VOR