Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Kraanwater in dienst van de vrede. Goed, betrouwbaar en lekker drinkwater is niet vanzelfsprekend. Dunea verzorgt het duinlandschap, waar het water wordt gewonnen, daarom met respect en de noodzakelijke expertise. Daarom kunnen de Dunea-klanten vertrouwen op het drinkwater. Dunea maakt zich daar dagelijks sterk voor. Ook vrede is niet vanzelfsprekend. Dat er al zo lang vrede is, is geen toeval, maar te danken aan de veteranen die zich daar sterk voor maakten en maken. Daar kan iedereen op vertrouwen. Wat wel vanzelfsprekend is: Dunea is de veteranen daar oprecht dankbaar voor.

Woensdag 20 juni: opening Veteranenexpo in De Tapuit
Wim Drosseart, directeur van Dunea en luitenant-generaal (Hans) van Griensven, vicevoorzitter van het Nationaal Comité Veteranendag openen volgende week woensdag een speciale veteranenexpo in De Tapuit, bezoekerscentrum van Dunea. De expo is na de opening tot eind juli 2018 te zien in De Tapuit.

Programma:
15.00 uur – ontvangst bij De Tapuit, Meijendelseweg 42, Wassenaar
15.15 –15.25 uur – welkom door Wim Drosseart
15.25 – 15.40 uur – veteranen en de Nederlandse Veteranendag door Hans van Griensven
15.45 – 16.00 uur – formele handeling – opening expo door Wim Drosseart, directeur van Dunea en luitenant-generaal Hans van Griensven, Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht en vicevoorzitter Nationaal Comité Veteranendag
16.00 – 16.15 uur- gelegenheid voor vragen en bekijken expo

Relatie Dunea en veteranen
Het duingebied dat Dunea beheert was in het verleden toneel voor de oorlog. Vandaag de dag zijn de elementen uit die tijd nog steeds zichtbaar met de Atlantic wall, bunkers en kogels die worden gevonden tijdens werkzaamheden in het duingebied. Daarnaast is algemeen bekend dat waterschaarste en watervervuiling in de nabije toekomst kunnen leiden tot gewapende conflicten. De huidige veteranen zorgen voor vrede en veiligheid nu en in de toekomst.
Daarom is Dunea dit jaar voor het eerst de trotse sponsor van De Nederlandse Veteranendag. Een dag waarop heel Nederland de veteranen bedankt die ingezet zijn in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Dunea draagt de waardering voor de veteranen met trots actief uit binnen haar gebouwen en via de online en offline mediakanalen.

Zaterdag 30 juni: De Nederlandse Veteranendag
Uiteraard zorgt Dunea tijdens dit evenement voor fris drinkwater en stelt Dunea voor alle genodigden een speciaal ontworpen Veteranendag Dopper beschikbaar om kraanwater uit te drinken. Dunea is ook aanwezig met een stand op het Malieveld. Daar is een kopie van de expo uit De Tapuit te bekijken en kan men in gesprek gaan met Dunea-medewekers. Met deze samenwerking wil Dunea de Nederlandse veteranen bedanken en aandacht creëren voor kraanwater.