Login
Register

Home

Actueel

Radio

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Uitzending gemist

Midvliet

Foto's

Vacatures

Vacatures

Medewerkers

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
In Voorburg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mensen aangehouden nadat ze vermoedelijk in verschillende auto's hadden ingebroken, zo meldt Omroep West.

Volgend jaar (in 2018) bestaat het Voorburgs Opera Koor zestig jaar en u gaat zeker merken dat het koor daar veel aandacht aan gaat besteden. In aanloop naar dit feestelijk muzikaal gebeuren heeft het Voorburgs Opera Koor een Korenfestival georganiseerd. Dit korenfestival gaat plaatsvinden op zaterdagmiddag 17 juni om 13.30 uur in de Kruisheuvelkerk aan de Burgemeester Roeringlaan 6, 2262 te Leidschendam.

In recreatiegebied Vlietland ligt één van de grootste aquapretparken van Europa. Dit Aquapretpark biedt een prachtige aanvulling op de vele reeds aanwezige recreatieve voorzieningen in Vlietland en verhoogt daarmee nog verder de aantrekkelijkheid van Vlietland als grootste watersport-, recreatie- en natuurgebied van Zuid-Holland. 

Op zondag 25 juni vindt de 26e Sparta Molenloop plaats. Elk jaar is er de vraag welke basisschool kampioen wordt van Leidschendam-Voorburg. In 2016 was basisschool Essensteijn kampioen en in 2015 Pius X. De leerlingen van Essenstein waren trots en vonden het helemaal top. Elk jaar valt het op met hoeveel enthousiasme de scholieren de eer van hun school verdedigen.

Op zaterdag 10 juni van 13.30 tot 16.30 uur houdt GroenLinks Leidschendam-Voorburg een ideeënmarkt in de Binnenhof, Damhouderstraat 2a, in Leidschendam. GroenLinks wil graag weten welke wensen, zorgen en ideeën er leven bij de inwoners en organisaties in Leidschendam-Voorburg.

De single 'Magic Moment' van de in Voorburg woonachtige Debora Hulskamp wordt gebruikt in een nieuwe Amerikaanse tv-serie genaamd Graves.

De politiek van Leidschendam-Voorburg slaat de handen ineen voor een betere inpassing van de Rijnlandroute. Er zijn grote zorgen betreffende de inpassing van de Rijnlandroute en de verbreding van de A4.