Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op donderdagmiddag werd bekend dat de veteranen van voetbalvereniging RKAVV uit Leidschendam genomineerd zijn voor de sportprijs voor de beste teamprestatie van de gemeente Leidschendam Voorburg. Een lid van RKAVV had enkele maanden geleden de boel 'aangeslingerd' op Facebook en vele nominaties (eigenlijk een voorstel om dit team te nomineren) van anderen volgden die ook vinden dat het veteranenteam hiervoor in aanmerking zou moeten komen.

Sta jij ook stil bij kanker? Loop dan mee tijdens de SamenLoop voor Hoop Haaglanden van het KWF op 26 en 27 mei in Park Vreugd en Rust te Voorburg. Op donderdag 1 februari is iedereen van harte welkom op de eerste teamcaptainbijeenkomst bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging aan de Rozenlaan 16 in Leidschendam. Je kunt binnenlopen vanaf 20.00 uur. De avond start om 20.15 uur.

Theater Ludens in Voorburg was afgelopen woensdag het decor van het jaarlijkse Winter Wonderland Festival van Sport en Welzijn (SenW). Onder grote belangstelling van familieleden dansten, acteerden en drumden kinderen van de Brede Scholen in Voorburg op een echt theaterpodium.
 

Zein International Childcare verstevigt haar positie in de Haagse regio door een zesde vestiging te openen in Voorburg. Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht aan de verbouwing van het statige rijksmonument ‘Huis de Werve’ zodat het kinderdagverblijf begin maart haar deuren kan openen.

D66 Leidschendam-Voorburg heeft tijdens de nieuwjaarsborrel op 17 januari haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De programmacommissie heeft het programma tijdens de nieuwjaarsborrel in aanwezigheid van tientallen leden overhandigd aan afdelingsvoorzitter Frans Bothof.

GroenLinks Leidschendam-Voorburg zet voor de komende verkiezingen in op armoedebestrijding, bereikbare en goede zorg, schonere lucht en meer sociale woningbouw. Tijdens een bijeenkomst in Theater Ludens in Voorburg presenteerde GroenLinks Leidschendam-Voorburg het programma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Op woensdag 24 januari om 09.00 opent men bij basisschool De Margriet in Leidschendam samen met de kleuters en hun ouders de ‘sprekende’ afvalbak op het speelplein . Afdeling Stadsbeheer Leidschendam-Voorburg heeft deze sprekende afvalbak speciaal besteld voor op het schoolplein.