Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Afgelopen week (van 10 t/m 14 juli) vond op Tennispark Overdam voor het vierde  achtereenvolgende jaar  het Overdam 4 Kids Tenniskamp plaats. Voor de 30 deelnemers is de vakantie dus heel sportief en heel gezellig begonnen. Elke dag van 09.00 – 17.00 uur stond tennis uiteraard centraal. Van de warming up, met coördinatie-, conditie en balansoefeningen tot tennistraining, bal- en slagvaardigheidsoefeningen en wedstrijden.
En niet te vergeten vrij tennissen. Was er ruimte om zelf wat te gaan doen, gingen de meeste kinderen gewoon weer de baan op.

Naast tennis was er uiteraard ook tijd voor andere activiteiten. Zo hebben de kinderen o.a. deelgenomen aan een voetbalclinic verzorgd door Yvette en Paola van der Veen, (ex) ADO Power vrouwen, naar het strand van Scheveningen en een ochtend naar Trix. Dit alles onder leiding van de enthousiaste tennisleraren van Overdam: Petra, Amy, Willem en Danny.

Heb jij ook zin in een sportief tenniskamp? Volgend jaar organiseren we in de eerste week van de vakantie weer dit kamp. Het kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16 jaar, voor tennissers en iedereen die wil kennismaken met tennis.Meer informatie en foto’s vindt u op de website www.tennispark-overdam.nl. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DSC 0170 kopie