Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg

Groente, fruit, vis, kaas, ijzerwaren, kleding, bloemen, op de markt in Leidsenhage in Leidschendam is van alles te koop. Voor de nieuwbouw van Leidsenhage is de markt verplaatst naar het parkeerterrein naast de Jumbo. Op dinsdag 15 augustus bezoekt wethouder De Ridder om 14.30 uur de markt op de nieuwe locatie.

Transformatie Leidsenhage
Leidsenhage (straks ‘Mall of the Netherlands’) ondergaat een uitgebreide transformatie, waarbij wordt ingespeeld op alle actuele trends en ontwikkelingen op de winkelmarkt. Het wordt een uniek, volledig overdekt winkelcentrum met een viersterren serviceniveau waar een dagje uit centraal staat. Compleet anders dan de andere winkelcentra in Nederland door onderscheidende horecagelegenheden, bijzondere evenementen, een grote bioscoop en het naastgelegen Groot Zijdepark. Om dit alles mogelijk te maken moet er veel werk worden verzet. Dat betekent dat winkels soms moeten verplaatsen naar andere locaties. Dat geldt nu ook voor de markt.

 

Via de website www.Leidsenhagevernieuwt.nl is onder de button “Winkelen van morgen” bij “Lopende en geplande werkzaamheden” te volgen wat er op de verschillende momenten gebeurt. Via deze website is ook de Bouwapp te downloaden, waar regelmatig kleine berichtjes zijn te lezen.