Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
In mei 2017 is naar aanleiding van de parkeerproblemen in het Damcentrum een aanvullend onderzoek gedaan naar de parkeerdruk in dit centrum. De uitkomst van dit onderzoek en de daarvoor opgestelde nieuwe parkeerbalans van het Damcentrum zijn op dinsdag 5 september in de gemeenteraad besproken.

Volgens de gemeente valt de parkeerdruk in het Damcentrum lager uit. Echter, de ervaring van veel bewoners en ondernemers is heel anders. Wellicht is dit uw ervaring ook. Woensdag 13 september is er een bijeenkomst voor u om uitleg te krijgen over het laatste onderzoek naar de parkeerdruk en de uitkomsten, zoals de gemeente deze interpreteert.

Inspraak bewoners
De bewoners zijn van mening dat de werkelijkheid namelijk anders is dan het rapport weergeeft. Er is volgens hen dus geen lage parkeerdruk. Ge├»nteresseerden zijn van harte welkom om op 13 september hun mening te geven en vragen te stellen over dit rapport en de voorstellen van de gemeente. De bijeenkomst is in het Veur Theater (Damlaan 44). Zaal Backstage, ingang aan de zijkant van het theater. De presentatie start om 19:00 uur.