Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Chauffeur en stroopwafelverkoper Ton Ranselaar en carnavalsfan Rafaëlla Koomen zullen het komende carnavalsseizoen als Prins Strooppie en Page Rafaëlla boegbeeld zijn van de Leidschendamse carnavalsvereniging de Damzwabbers.

Van de “oude” Prinses Opperfop en haar Page Robin werden afgelopen zaterdag volgens de traditie op een ludieke wijze afgevoerd, overgoten met smurrie en getracteerd op een welverdiende douche. Oud-prinses Opperfop werd hierna opgenomen in het 'Gilde van Oud-Prinsen'.

Zondag was het de beurt aan de jeugd. Nadat jeugdprinses Kiki en haar adjudante Nikki werden afgevoerd, werden Jeugdprins Jelle en Page Ashley bekend gemaakt. Beiden hebben ruime ervaring bij de vereniging.

De eerstvolgende activiteit is de Zwabberbingo, die gehouden zal worden op zondag 10 december bij Café Lounge Blue Bell, Damlaan 77 te Leidschendam. De opbrengst van deze bingo komt volledig ten goede aan het Ouderen- en Gehandicapten Carnaval. Belangstellenden zijn van harte welkom, laat de vereniging weten.

Voor foto's kunt u terecht op de website van De Damzwabbers.