Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Maak kennis met WZH Schoorwijck tijdens de inloopavond op dinsdag 28 november. U bent van harte welkom tussen 17.30 en 20.00 uur voor een rondleiding en meer informatie over het huren van een appartement en alles wat u wilt weten over het Ontmoetingscentrum.
Tijdens de inloopavond staan de medewerkers van WZH Schoorwijck bezoekers te woord en geven rondleidingen in het woonzorgcentrum aan de Zaagmolenstraat 96 in Leidschendam.

WoonZorgcentra Haaglanden 
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). 
In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol.

Wonen op maat

"Wat 'Zorgeloos Wonen' onderscheidt van andere zelfstandige woonvormen voor senioren, is dat we in WZH Schoorwijck voorkomen dat ouderen vereenzamen", aldus Barbara Dik-Schild, locatiemanager van WZH Schoorwijck. "Veel senioren voelen zich niet meer geborgen in het grote huis waar ze jaren hebben gewoond. Wanneer de echtgenoot overlijdt en kinderen niet meer in de buurt wonen, ligt eenzaamheid op de loer. Door 24/7 aanwezigheid van professionals en een aanbod van voorzieningen op maat, hoeven senioren zich hier nooit alleen te voelen. Dit geeft een gevoel van veiligheid."

Ontmoetingscentrum
Een bewoner van WZH Schoorwijck laat weten erg blij te zijn met de mogelijkheid het Ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijck te bezoeken: “Het Ontmoetingscentrum is altijd erg gezellig. Je kunt er een ander ontmoeten waar je veel steun aan kunt hebben. Dat maakt wonen in WZH Schoorwijck voor mij een prettige ervaring.”

Meer informatie
Voor meer informatie over de inloopavond bij WZH Schoorwijck kunt u terecht op www.wzh.nl/inloopavonden of bellen met de klantenservice via 070 - 756 16 00.