Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Kamerkoor Voix Jolies uit Voorburg verzorgt op zaterdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Oude Kerk te Rijswijk. Onder leiding van dirigent Klaas-Jan de Groot zingt het koor ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten, met Carla Bos als harpiste. Daarnaast staan werken van onder meer Distler, Willcocks en Mendelssohn op het programma. 

Het concert is in de Oude Kerk, Herenstraat 62b, Rijswijk, op zaterdag 16 december. Aanvang 16.00 uur. Kaarten à € 15 (kinderen t/m 12 jaar € 5) zijn te koop aan de kerk vanaf 15.30 uur. Prijs is inclusief programmaboekje en een drankje na afloop. Van harte welkom!

Kamerkoor Voix Jolies werd in 1996 opgericht als voortzetting van het Voorburgs Jongerenkoor dat 30 jaar lang onder leiding stond van Ad de Groot. Het koor werkte daarna met diverse dirigenten, waaronder Frans Huijts, Benjamin Bakker en Frank de Groot. Sinds maart 2016 staat de jonge en talentvolle dirigent Klaas-Jan de Groot voor het koor. Voix Jolies gaat regelmatig uitdagende projecten aan met uitvoeringen in binnen- en buitenland. In oktober 2013 bezocht het koor Boedapest, en onlangs in september 2017 Engeland (Wales). Kijk voor meer informatie op www.voixjolies.nl.