Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Juliette Bouw van het CDA Leidschendam-Voorburg wil het vertrouwen in de lokale politiek weer terug brengen. Dat zei de nummer één van het CDA bij de vaststelling van het verkiezingsprogramma afgelopen woensdag. Vele tientallen aanwezigen gaven hun goedkeuring aan concrete actiepunten en ambities van het CDA-Leidschendam-Voorburg voor de komende vier jaar.

Het CDA stelde het verkiezingsprogramma vast op basis van luistersessies in wijken, gesprekken met o.a. MKB, verenigingen en heeft diverse Facebookpeilingen onder de inwoners van Leidschendam, Stompwijk en Voorburg gehouden.

Ambitie
Bouw: “mensen willen dat de afvalchaos stopt. Door afval als vanouds weer wekelijks op te halen en containers tijdig te legen, krijgen we  weer een schone gemeente. Daarnaast moeten we het vastlopen van het autoverkeer in onze gemeente voorkomen. Niet alleen rond het Damcentrum maar ook bij de Mall of the Netherlands die volgend jaar af is. Daarom stellen we voor om een extra brug over de Vliet aan te leggen én de aan- en af- afvoer bij de Sijtwendetunnels te vergemakkelijken. Dat zorgt voor een bereikbare gemeente. En het CDA staat voor een betrouwbare gemeente.

Afgelopen vier jaar is het college van burgemeester en wethouders maar liefst twee keer gevallen. Vanuit onze oppositierol zagen we het net als iedereen met afgrijzen aan. Het nieuwe college moet na 21 maart gewoon weer de rit uitzitten en wij dragen daar graag onze steen aan bij”.  Meer weten? Kijk op https://www.facebook.com/cdalv/.