Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Voorburg is een nieuw netwerkpunt rijker: het Sociaal Netwerkpunt Voorburg. Wethouder Floor Kist verzorgde dinsdag 9 januari de opening van de locatie aan de Van Faukenbergestraat 1. Organisaties in het sociale domein in Voorburg kunnen het Netwerkpunt gebruiken als flexwerkplek, om te vergaderen en voor gesprekken met partners of cliënten.

Sport en Welzijn (SenW) heeft in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg het Sociaal Netwerkpunt Voorburg multifunctioneel ingericht. Medewerkers van de gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties en sociaal-maatschappelijke instellingen kunnen bij het Netwerkpunt terecht voor netwerken, flexwerken, vergaderen en voor afspraken met cliënten en samenwerkingspartners.

Cliëntgericht
De gemeente wil met de opening van het Netwerkpunt een efficiënte samenwerking met alle organisaties en een betere cliëntgerichtheid. Doel: de inwoners van Leidschendam- Voorburg completer van dienst zijn. Met de nieuwe faciliteit kan de slagvaardigheid in de sociaal-maatschappelijke dienstverlening verhoogd worden. Initiatiefneemster Caroline van Enst (Sociaal Servicepunt): “Hoe beter wij elkaar kunnen vinden, hoe sneller en completer is de hulp voor de bewoners.”

Kosteloos
Sinds dinsdag 9 januari is het Sociaal Netwerkpunt Voorburg officieel geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Sociaal beheerder van het Netwerkpunt Wilko Beekes (SenW): “Het Sociaal Netwerkpunt Voorburg staat voor werken, maar zeker ook voor verbinden en ontmoeten. Via lopende projecten als het Sociaal Servicepunt en de gebundelde krachten merken wij hoe belangrijk het is dat partners elkaar kennen voor een optimale, efficiënte samenwerking. In het nieuwe pand willen we een sfeer kweken waar iedereen zich thuis voelt.” Het gebruik van de werkplekken, vergaderruimtes en spreekkamers is kosteloos. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..