Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Na twee jaar wachten op een vergunning kon ondernemer Ton Busch, maandag 12 februari toch eindelijk het lichtreclamepaneel installeren op het Huygenscentrum in de Huygenstraat te Voorburg.

Busch wil met dit reclamepaneel het winkelgebied het Voorburgse Huygenskwartier onder de aandacht brengen. Al in de zomer van 2016 zijn Busch en wijkvertegenwoordiger bij de winkeliers in en rond de Herenstraat langsgegaan om te kijken of die te porren waren voor dit idee.

Zo'n vijftig winkeliers gaven destijds uiting van hun steun aan het initiatief door te poseren met een adhesiebetuiging. Busch heeft alle foto's op een poster afgedrukt en tijdens een presentatie aan de wethouder en belangstellenden getoond.

De wethouder reageerde enthousiast. Toch heeft zo'n vergunning nog heel wat voeten in de aarde. Na twee jaar kreeg Busch dan toch het verlossende woord.

De metaalbewerkingsfirma Boelot heeft de lichtreklame afelopen maandag op het gebouw geplaatst. Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus was erbij om de gebeurtenis op de gevoelige plaat vast te leggen.

DSC03272
Alle foto's zijn gemaakt door Ap de Heus

DSC03274

IMG 4056

IMG 4001

IMG 4069
IMG 4217