Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft vijftien geschakelde woningen aangekocht aan de Schoorlaan 3-31 in Leidschendam. De woningen uit 1961 blijven eerst nog verhuurd, maar de locatie zal uiteindelijk worden herontwikkeld.

Potentie
De vastgoedontwikkelaar ziet veel potentie in het gebied. De Schoorlaan grenst namelijk aan het opgeknapte centrumgebied van Leidschendam, waardoor restaurants, cafés, winkels en andere faciliteiten op loopafstand zijn gelegen. Daarnaast wordt het nabijgelegen winkelcentrum Leidsenhage op dit moment verbouwd tot het grootste en meest moderne winkelcentrum van Nederland, The Mall of the Netherlands. Ook een pré, aldus de vastgoedfirma.

Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “Leidschendam is door de nabijheid van het strand en Den Haag een zeer aantrekkelijke plek om te wonen. De komende tijd zullen wij onze plannen voor deze locatie verder uit gaan werken”.

Boelens de Gruyter
Boelens de Gruyter kocht de woningen met een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 760 m² in januari van PATRIZIA Wohnmodul Beheer I BV. De firma is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. De vastgoedontwikkelaar heeft veel ervaring met binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen, en zegt de eindgebruiker centraal te willen stellen.

Boelens de Gruyter vastgoed schoorlaan
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft 15 geschakelde woningen aangekocht aan de Schoorlaan 3-31 in Leidschendam.