Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Verscheidene kandidaten voor de gemeenteraad hebben hun beste beentje voorgezet tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLDoet van zaterdag 10 februari.

Speeltuin
De lokale VVD heeft flink de handen uit de mouwen gestoken bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging. In het kader van NLDoet hielp een grote groep VVD’ers mee met de grote schoonmaak om de speeltuin weer helemaal klaar te maken voor het komende seizoen. 
 
De Leidschendamse Speeltuin Vereniging wordt het hele jaar door volledig gerund door vrijwilligers. Daarom kunnen zij altijd extra handen gebruiken. Met deze actie van NL-doet, konden zij een heleboel klussen in één dag van de lijst strepen. De VVD draagt de speeltuin een warm hart toe en hielp graag aan handje mee.
 
Gewoon dóén!
VVD-raadslid Louise Kortman: ‘De slogan van de lokale VVD is ‘Gewoon. Doen.’ Daarbij paste het natuurlijk heel goed om tijdens NL Doet de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan in de gemeente. Door mee te helpen met de grote schoonmaak bij de speeltuin hebben we er samen met de vrijwilligers mede voor gezorgd dat alle kinderen in de gemeente weer heerlijk spelend het voorjaar in kunnen gaan. ‘  

VVD op NLDoet
Kandidaten VVD-gemeenteraadsfractie

Pannenkoeken bakken met de ChristenUnie-SGP
Op de zaterdag van NLdoet deden ook de plaatselijke kandidaten van de ChristenUnie-SGP met de vrijwilligersactie.

Samen met Tweede Kamerlid Eppo Bruins bakten de kandidaat-raadsleden pannenkoeken voor en deden ze een leuk gezelschapsspel met bewoners van Julianahof, een huis van Stichting Philadelphia Zorg in Leidschendam.

De actie past volgens de ChristenUnie-SGP mooi in het verlengde van het motto ‘Samen oog voor elkaar’, waarmee zij de komende gemeenteraadsperiode in gaat.

Eppo Bruins: “Vele handen maken licht vrijwilligerswerk.”

ChristenUniebijPhiladelphia
Eppo Bruins (links) en lijsttrekker Jan-Willem Rouwendal (midden) van de ChristenUnie-SGP