Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Eregasten aan de SamenLoop voor Hoop Haaglanden (die in Voorburg wordt gehouden) worden in het zonnetje gezet. Het zijn (ex-)kankerpatiënten waar het dit evenement om gaat. Zij krijgen een speciaal door Inloophuis Haaglanden georganiseerd verwenprogramma met een heerlijke lunch en een keur aan creatieve workshops, waaruit zij kunnen kiezen. 

Samenloop voor Hoop Haaglanden
Op zaterdag 26 en zondag 27 mei vindt de SamenLoop voor Hoop Haaglanden plaats in park ‘Vreugd en Rust’ te Voorburg. Het is een 24-uurs wandelevenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF en de strijd tegen kanker. Deze memorabele 24 uur zal tevens in het teken staan van gedenken, elkaar steunen en hoop voor de toekomst.

Uitnodiging inschrijving Eregast
U wordt van harte uitgenodigd om als Eregast deel te nemen aan het programma voor Eregasten tijdens deze SamenLoop. U kunt zich tot 12 mei inschrijven als Eregast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en informatie over het programma. Wacht niet te lang met inschrijven, zodat u snel op de hoogte bent van het programma én verzekerd bent van uw plek!

Informatiebijeenkomst 19 april
Weet u nog niet zeker of u zich wilt inschrijven als Eregast? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 19 april aanstaande. Inloophuis Haaglanden, dé ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten in de regio, informeert u die dag om 13.30 uur graag uitgebreid over de SamenLoop en het programma voor de Eregasten. Ook tijdens deze bijeenkomst kunt u zich nog inschrijven als Eregast.
Het adres is Mexicosingel 52 te Den Haag. U kunt zich opgeven voor deze informatiebijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.