Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Niet voor niets is de naam van Theater Ludens afkomstig van de gedachte, ontwikkeld door de schilder Constant en de historicus Huizinga: de homo ludens, oftewel De Spelende Mens. De spelende mens, vrij van grenzen en vooral vrij om te gaan en staan waar hij of zij wil.

De schilders hebben in alle vrijheid gespeeld met dit thema. Zo wordt de mens zowel spelend als in speelse kleuren verbeeld.Wilt u er live bij zijn en meespelen? Kom dan naar deze expositie en laat u verleiden om het spelen weer op te pakken. Deze expositie is een initiatief van Theater Ludens en Galerie Brugman. Zij willen hiermee een vast podium bieden aan kunstenaars, die werken in de regio Leidschendam-Voorburg.

Opening en duur
Van zondag 22 april tot en met donderdag 30 augustus. De vernissage-borrel (op zondag 22 april om 16:00 uur) is vrij toegankelijk.

Locatie
Burgermeester Feithlaan 95, 2273 BW  Voorburg (tegenover Julianaplein). Galerie Ludens bevindt zich daar op de eerste etage van Theater Ludens. Parkeerruimte in de directe nabijheid is beperkt. Ruime parkeervoorzieningen zijn er op het nabijgelegen Koningin Julianaplein (5 min. lopen) (met de parkeerschijf).