Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Wegens groot succes wordt dit jaar voorde tweede keer de Open-atelierroute ‘Kunst aan Huis’ in Leidschendam-Voorburg gehouden. Een route langs beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionals, die op 16 en 17 juni hun huis of atelier openstellen om je kennis te laten maken met hun werk. Kunstenaars die mee willen doen, kunnen zich inschrijven tot 8 mei.

Een mooie gelegenheid om te zien hoe kunstwerken in velerlei disciplines, tot stand komen en om vragen te stellen aan de kunstenaars. Door de grote diversiteit aan werk is er naar ieders smaak wel iets te zien. Wie weet vind je net dat schilderij, iets van keramiek, een beeld of sieraad waar je al zo lang naar op zoek bent!

Ook dit jaar valt Kunst aan Huis samen met de Open-Tuindagen van Groei&Bloei afdeling Leidschendam. Het idee ontstond om dit met elkaar te verbinden en er zijn enkele tuinenbezitters bereid gevonden hun tuin te verfraaien met kunstwerken van de deelnemers aan Kunst aan Huis.
Op 16 en 17 juni bent u van harte welkom te komen genieten van het werk van de deelnemende kunstenaars. De deuren staan open van 11 tot 17 uur.