Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op 21 april is de jaarlijkse erfgoeddag 'Schatten aan de Vliet'. Ter gelegenheid van deze erfgoeddag onthult wethouder Bianca Bremer om 12.00 uur de nieuwe pop-up tentoonstelling over de geschiedenis van Leidschendam. Vereniging Erfgoed Leidschendam stelde deze tentoonstelling samen in navolging van de tentoonstelling over Leidschendam in de Tweede Wereldoorlog.

De compacte tentoonstelling licht een aantal thema’s uit de rijke geschiedenis van Leidschendam. Van het notarisambt tot erbarmelijke woonomstandigheden, van de dam in de Vliet tot gasverlichting. De opening op 21 april vindt plaats in de lege winkel aan het Damplein waar de bestaande tentoonstelling van Erfgoed Leidschendam staat, ingang tussen Damplein en Damstraat.

Om 12.00 uur zal wethouder Bianca Bremer de officiële openingshandeling verrichten. De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, het Van Ravesteijnfonds en de gemeente Leidschendam-Voorburg.De tentoonstelling is vanaf 12.00 uur te bezoeken in de winkel, die voor de gelegenheid opengesteld is. Na 21 april zullen de panelen via de etalageramen te zien zijn.