Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De gemeente wil de mogelijkheden onderzoeken van een nieuwe invulling van de locatie Gravin Catharinalaan 1 in Leidschendam. Daartoe is er komende donderdag een wijkbijeenkomst in de Plint georganiseerd.

Op deze plek heeft tot 2013 een klein schoolgebouw gestaan; daarna is het tijdelijk ingericht met speeltoestellen en groen. De gemeente is van plan de locatie te verkopen.

Informatiebijeenkomst 19 april 2018
De gemeente wil echter eerst de wensen, suggesties en ideeën van de buurtbewoners inventariseren. Daartoe heeft de gemeente een informatiebijeenkomst belegd op donderdag 19 april in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7. De bijeenkomst start om 19.30 uur; de inloop is vanaf 19.15 uur.

Uw mening is belangrijk
De gemeente krijgt regelmatig vragen en opmerkingen van inwoners en maatschappelijke organisaties over het gebrek aan woningen voor ouderen en speciale doelgroepen, zoals dementerenden. Ook is er vraag naar plekken voor woningbouw in particulier opdrachtgeverschap. Specifieke woningen of een woonzorgvoorziening zijn een optie, maar er zijn ook andere mogelijkheden denkbaar.

De buurt krijgt tijdens de informatiebijeenkomst gelegenheid zich uit te spreken zich uitspreken over de kansen en aandachtspunten bij de ontwikkeling van de locatie.