Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
"Bijna dagelijks zijn in onze straten foto’s te maken van gedumpt afval in onze gemeente. Avalex is overgestapt van eenmaal per week ophalen naar eenmaal per veetien dagen. Dat is een slechte zaak en het College van Leidschendam-Voorburg laat dit toe.  Niet iedereen beschikt over een balkon en/of tuin om de restafval te bewaren totdat het wordt opgehaald."

"In de keuken in diverse bakken bewaren is ook geen optie. Niet alleen aan gebrek aan ruimte maar het gaat dan ook stinken. Zolang niet één keer per week wordt opgehaald, zou een bekeuring dan ook niet op zijn plaats zijn. Veel gedumpt afval is bestemd voor grofvuil. Dat komt Avalex op afroep ophalen en is dit geen excuus voor de bewoners om dit dan elke keer bij het restafval te dumpen. Dus niet alle schuld is op Avalex te schuiven.

De aanblik van onze gemeente doet mij denken aan verre landen waar iedereen alles op de straat dumpt. Dus beste medeburgers: even Avalex bellen als u grofvuil kwijt wilt, dan bespaart u uw medeburgers voor achterbuurttaferelen!
Voor het weer eenmaal per week ophalen is de taak weggelegd voor het College." 

(naam van de auteur bij de redactie bekend)