Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het was eigenlijk al wel zeker, maar na de overwinning van Silvolde op de Bataven definitief. Komend seizoen speelt voetbalvereniging RKAVV uit Leidschendam voor het vierde achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse. Dat is een felicitatie waard aan Maurizio Ceccucci en zijn staf en spelers.

De laatste drie wedstrijden worden dus zonder enige druk gespeeld en kan er gewerkt worden aan het nieuwe seizoen. Kleine teleurstelling is dat de ploeg de laatste twee thuiswedstrijden, voor eigen publiek en de ambitie naar boven, niet heeft  kunnen brengen wat men wilde.
Dat is wat RKAVV het komend seizoen beter wil en moet gaan doen.   

Zondag, op moederdag, reist RKAVV af naar Silvolde in de Achterhoek. Silvolde is echt nog in beeld voor de bovenste plaats en de nacompetitie. Dat is knap van trainer Dennis van Beukering en zijn mannen. Dennis wordt naast zijn hoofdtrainerschap bij Silvolde ook de nieuwe trainer van de hoogste jeugd van Vitesse. De thuiswedstrijd eindigde destijds in 1-1, met twee hele verschillende helften. Op basis van een sterke tweede helft kreeg RKAVV  toen te weinig , maar als je niet scoort win je niet.

Zondag is Jordy de Wit geschorst en Rico de Boer geblesseerd, derhalve reizen de Leidschendamse voetballers  gehavend, maar met een veilig gevoel af naar de sterke Achterhoekers.