Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het vijfde en laatste Open Podium van het seizoen op 18 mei in Theater Ludens is speciaal voor groep 8-ers en soms iets jonger. Kom genieten van de jeugd en hen aanmoedigen. Wie worden de laatste Two Talents die op de Slotavond zaterdag 26 mei in Theater Ludens nogmaals mogen optreden? Wie staat er straks op het hoofdpodium van het Zomercultureel Festival of gaat met presentator Angelique Schipper optreden op de Molendag in Leidschendam-Voorburg?

Het Open Podium is geen talentenjacht, maar wil talent stimuleren. Iedere avond is een feest voor degene die optreedt en de bezoekers. Niet voor niets wilde wethouder Floor Kist graag nog een keer jurylid zijn.
Vrijdag 18 mei staan de piano en de dansvloer centraal. Dansstudio Door Laverman komt met haar jonge dansgroepen, waaronder de nieuwe Flamengo groep. Er zijn leerlingen van Drumschool Voorburg en Muziekschool Haenen en er zijn optredens van Felicia van Thuijl op de piano met zang en Haonuo Yang op de piano. Sebas Goudart is de jonge gastpresentator.

Special Guest is Harrie Onzinga van Huygenslabs met een groot hart voor techniek en natuur. Kijk voor het hele programma op de website van Talentenloods.nl. Kaarten voor 18 mei en de Slotavond 26 mei kunnen besteld worden bij www.theaterludens.nl.
Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.