Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Na het succesvolle 4-tegen-4 voetbaltoernooi bij Forum Sport vorig jaar wordt het terugkerende toernooi dit jaar georganiseerd op de velden van voetbalvereniging RKAVV in Leidschendam. Sport en Welzijn (SenW) organiseert het toernooi in samenwerking met deze vereniging. Op zondag 27 mei strijden jongens- en meisjesteams uit groep 5 t/m 8 van basisscholen uit Leidschendam tegen elkaar.

Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 van basisscholen uit Leidschendam kunnen met zelf samengestelde teams meedoen aan het 4-tegen-4 voetbaltoernooi. De teams spelen vier tegen vier met één vliegende keep en er komt zowel een meisjes- als een jongenspoule.

Daarbij mogen meisjes meespelen in de jongenspoule, maar omgekeerd is dit niet mogelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen geoefende en ongeoefende voetbalteams.
Inschrijven

In oktober vorig jaar schreven zich maar liefst 75 teams met in totaal 500 kinderen in voor de editie bij Forum Sport in Voorburg. De organisatoren hopen dit aantal op 27 mei minstens te evenaren. Toernooicoördinator Marko Leeman, buurtcoach in Bovenveen: “We hebben de inschrijfformulieren uitgedeeld op alle basisscholen in Leidschendam. Kinderen kunnen zich alleen als team inschrijven voor het toernooi. Minimaal vier en maximaal zes kinderen per team. De kinderen bedenken zelf een leuke teamnaam. Teams kunnen de inschrijfformulieren inleveren bij hun juf of meester. Opgeven kan nog tot en met maandag 22 mei.”

Alle wedstrijdschema’s staan vanaf 24 mei op www.senw-lv.nl.