Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Woensdag opende burgemeester Klaas Tigelaar officieel de Voorburgse vestiging van Zein International Childcare door een plaquette te onthullen in het monumentale pand ook wel bekend als “Huis de Werve”. Onder de genodigden waren directies van de internationale scholen en multinationals uit de regio, diverse expatorganisaties en andere zakenrelaties van de kinderopvangorganisatie.

Na een zorgvuldige verbouwing opende Zein International Childcare begin maart de deuren voor de eerste kinderen. Burgemeester Klaas Tigelaar: “Steeds meer internationals en hoogopgeleiden vinden hun weg naar Leidschendam-Voorburg. Dit is niet alleen goed voor de diversiteit binnen de gemeente, maar ook voor onze economie. Om ook voor hen een prettig vestigingsklimaat te creeren zodat ze hier blijven wonen, is het belangrijk dat er voldoende
voorzieningen beschikbaar zijn, waaronder ook kinderopvang met een sterk internationaal karakter. Daarom juichen we het als gemeente toe dat Zein hier een vestiging heeft geopend.”

Over Zein International Childcare
Met een focus op expats en internationaal geörienteerde families ontwikkelde Zein een pedagogische aanpak die kinderen beschouwt als wereldburgers. Hierin wordt niet alleen een solide sociaal-emotionele basis gelegd, maar het leert de kinderen ook diversiteit in alle facetten van het leven te omarmen. Daarnaast onderscheidt Zein zich door het toepassen van een uniek en eigen gedragsleidraad, “Choices”, ontwikkeld door oprichtster Robbie Zein. Zein laat toe dat ouders onbezorgd hun (internationale) carierre in Nederland kunnen nastreven terwijl hun kinderen kwalitatief hoge internationale kinderopvang genieten waar de basis wordt gelegd die ze nodig hebben voor een mooie en gelukkige toekomst.