Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op 17 juni houdt Sparta de jaarlijkse Molenloop dwars door het oude centrum van Voorburg, langs molen De Vlieger en langs de Vliet. Het is elk jaar een komen en gaan van honderden jonge en oude atleten en van snelle en niet zo snelle hardlopers. Om 10.00 uur start vanaf het sportcomplex op sportpark Westvliet de 10 km en even later de 5 km.

Dit jaar kunnen er op de 5 km ook teams worden ingeschreven (vijf personen, de beste drie tijden gelden). Er wordt door de leden van Sparta hard getraind om een goede indruk te maken op deze wedstrijd van de eigen vereniging. De trainingsschema’s zijn er speciaal opgericht om op deze wedstrijd te pieken en een eigen topprestatie te bereiken. Daarover kan dan nog weken worden nabeschouwd in de eigen hardloopgroep. Sparta heeft meerdere groepen, waarin lopers op hun eigen niveau gezellig en stevig kunnen trainen en sporten.

Voor kinderen op de basisschool is er om 11.30 uur de schoolrun; de schoolrun is 2,5 km. Voor deze wedstrijd schrijven veel basisscholen teams in die fanatiek strijden om de eer de snelste school te zijn. Leerlingen kunnen ook individueel mee doen. De kidsrun start om 12.15 uur. Het is bij de start van de kidsrun altijd een mooi gezicht hoe de kinderen meteen vanaf de startlijn met alle energie vertrekken. Voor inschrijving en verdere informatie kunnen lopers het beste de Spartawebsite (www.avsparta.nl/molenloop) gebruiken. Op en rond de Vlietbruggen is deze zondag verkeershinder mogelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. Houdt u daarmee rekening.