Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het mooie park Vreugd en Rust in het Huygenskwartier Voorburg is dit jaar de eerste locatie voor Foodstock Voorburg. Tijdens het vierde weekend van juni, van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni, kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van zo’n 20 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een variabel muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: “We hebben het programma bewust erg breed gehouden met op vrijdagavond Disco Tropicana Soundsystem voor de bezoekers die een dansje willen wagen. Op zaterdag hebben we de band HeavyHoempa die Massive Brass Rock spelen en DJ JMMSTR (disco). De laatste dag staat de Marskramer met straattheater & DJ TinWishTin (rocksteady & reggae) op het programma. Extra aandacht is er besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, bij de ballonenclown of bij diverse kinderactiviteiten. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren”.

Over de keuze voor de gemeente Leidschendam-Voorburg en het park Vreugd en Rust in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: “Het is een gemeente waar steeds meer te beleven valt en wij zijn van mening dat Foodstock hier perfect op aansluit.  Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met park Vreugd en Rust meer dan gelukt. Het is een prachtige historische locatie in het Huygenskwartier. We merken aan de reacties al dat we meer dan welkom zijn en kunnen niet wachten om ons festival aan de inwoners te presenteren”.

Openingstijden:
Vrijdag 22 juni: 16.00 – 23.00 uur.
Zaterdag 23 juni: 14.00 – 23.00 uur.
Zondag 24 juni: 12.00 – 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie op:
www.festival-foodstock.nl.