Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Zondag 8 juli houdt Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg een gratis Play-inn voor alle muzikanten in de regio die een blaasinstrument of percussie-instrument bespelen. Er worden twee gelegenheidsorkesten samengesteld, een Bigband en een Harmonieorkest. Om 13.00 uur starten de repetities onder leiding van de enthousiaste dirigente Ali Groen en bandleider Thomas Koffler.

Na een korte pauze zullen beide gelegenheidsorkesten een optreden verzorgen tussen 15:15 en 16:30 uur. De toegang tot het concert is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden voor de Play-inn kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u daarna nog zin om mee te doen met de BBQ? Geeft U dit dan op bij uw aanmelding. Deelname aan de BBQ kost € 12,50 en deze start om ca 17.00 uur. Geef u bijtijds op want het aantal deelnemers aan de BBQ is beperkt.
Alle activiteiten vinden plaats in Muziekcentrum Marcanto, Groene Zoom 11, 2491 EJ Den Haag. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl.