Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Speciaal voor meiden vanaf 10 jaar houdt Scouting Satoko Kitahara vrijdagavond 15 juni een Ibizaparty in Freddies Hoeve in Leidschendam. Tijdens dit feest is er van alles te doen. De meiden leren Zumba- en Bollywoodstijl dansen en er is een dansbattle. Verder mogen ze hun eigen mocktail maken, hapjes bakken in de Dutch oven of een Ibiza armbandje maken. En er is ook nog een uitdagend kantel springkussen.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting Satoko Kitahara is daarnaast speciaal voor meiden die van water houden. Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en maken vriendinnen voor het leven. Daarnaast leren ze zeilen en roeien en samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de meiden zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Tijdens de Ibizaparty krijgen meisjes vanaf 10 jaar in een notendop te zien wat Scouting Satoko Kitahara allemaal doet en kunnen ze de sfeer proeven. Ge├»nteresseerde meiden zijn welkom op vrijdagavond 15 juni van 19:00 tot 21:00 in Freddies Hoeve, Van Ruysdaellaan 97, Leidschendam. Kijk voor meer informatie over Scouting Satoko Kitahara vast op www.satokokitahara.nl of bel met Bianca Baltus op tel. 0646-259.950.