Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het buddy-netwerk is op zoek naar iemand die als klankbord wil fungeren voor de 52-jarige Anneloes uit Leidschendam-Voorburg. Deze alleenstaande moeder met puberende kinderen heeft al een aantal jaar te kampen met multiple sclerose. Dat is een ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen beschadigd raakt. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien.

Luisterend oor
Gelukkig zijn er vrienden en familie die haar ondersteunen met praktische zaken zoals eten koken en de was doen. Ondanks haar positieve instelling wil Anneloes het ziekzijn liever niet altijd met bekenden delen; ze wil hen daarmee niet teveel te belasten.

Ze zou het fantastisch vinden om iemand te treffen die onder het genot van bijvoorbeeld een kop koffie een luisterend oor kan bieden, of er samen met haar op uitgaat om even het ziekzijn te vergeten.

Basiscursus Buddy
Heb je interesse en ben jij de aangewezen vrijwilliger die Anneloes kan helpen? Meld je dan aan als buddy! Wij bieden je een korte professionele basiscursus en persoonlijke begeleiding.En mocht je niet iets voor Anneloes zelf kunnen betekenen, dan zijn er bij Buddy Netwerk nog vele anderen naast haar die je hulp en aandacht heel hard kunnen gebruiken.

Bel naar Buddy Netwerk: 070-3649500 of kijk op: www.buddynetwerk.nl voor meer informatie en het downloaden van het aanmeldingsformulier.