Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit Wassenaar
De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 11 januari 2018 de heer J.F. (Frank) Koen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Wassenaar. De burgemeestersvacature in Wassenaar ontstaat door het vertrek van waarnemend burgemeester Aptroot per 11 januari 2018.

Op zondagmiddag 17 december speelt Theatergroep Vrij twee relatiekomedies, 'Jaar in jaar uit' en 'Elke Week',  in de vorm van eenakters van elk 40 minuten in Bibliotheek Wassenaar. In de komedie 'Jaar in jaar uit' maakt u kennis met het acteursechtpaar Trudy en Wim. Het echtpaar kent inmiddels alle bekende hobbels in het huwelijk. Maar of er een feestje op hun aanstaande 40-jarig huwelijk moet worden gevierd?

Wellicht heeft u Mariëlle Leonupun in december al een keer in de bibliotheek getroffen? Per 1 december verwelkomt de bibliotheek Mariëlle (42 jaar en woonachtig in Kudelstaart) namelijk als Teamleider Service en is zij eindverantwoordelijk voor de service/uitleenafdeling. Regelmatig is Mariëlle op de bibliotheekvloer te vinden in Voorschoten en Wassenaar, maar via deze weg stelt zij zich graag aan u voor.  

Op woensdag 13 december van 13.30 uur tot 14.15 uur brengt Joris Linssen een bezoek aan Bibliotheek Wassenaar. KRO-NCRV en de Bibliotheek (in Noord- en Zuid-Holland), organiseren dit jaar in de aanloop naar het televisieprogramma Joris’ Kerstboom een speciale Joris’ Kerstboom-actie voor bibliotheken. Vanaf 9 december staat er een boom in de bibliotheek van Wassenaar.

Yara Alink en Sander Plukaard komen met een prettige combinatie van cabaret en toneel naar Theater Warenar in Wassenaar. Op zaterdag 16 december zijn ze te zien met As the world Tsjechov, met teksten van Molière, Albee en Tjechov. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Vrijdag 1 december ontving Sandra de Geus uit handen van burgemeester Aptroot de gemeentelijke legpenning. De uitreiking vond plaats in Peuterspeelzaal Johan de Witt in het Van Heeckerenhuis in Wassenaar.

Op  zondag 17 december is er weer veel te doen in de Jazz Sociëteit Wassenaar. Een evenement vindt dan plaats rond de klok van 16.00 uur.