Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar

Het is 8 september, 20.45 uur. Nadat je je fiets hebt geparkeerd bij de parkeerplaats van Villa Ruys aan de Paauwlaan 2 in Wassenaar loop je op het geluid af. Je ontmoet meer mensen die vol verwachting of juist helemaal verwachtingsvrij zijn over wat er gaat gebeuren.

De derde editie van Nachtgeluiden met dit jaar als thema “Vuur & Verlangen” door Andre Heuvelman & the Live! B/ANDA. Vurige klassiekers, evergreens en verrassende nieuwe composities over verlangen.
Je krijgt een glaasje wijn aangeboden en je raakt in gesprek met iemand. Iemand die je niet kent en nooit hebt ontmoet. Je hebt gesprekken die je nooit had. Gelijkgestemden. Mensen die genieten van het onbestemde. Je ruikt de natuur. De natuur die zich gereed maakt voor de nacht. Geluiden om ons heen nemen af. Het licht dimt.
Dat is Nachtgeluiden. Laat je even remmen.. Een natuurlijke beleving samen.

Het is 21.15 en het duister is gevallen. De stoet zet zich in beweging. In het aardedonker loop je samen met 200 andere nieuwsgierigen naar de concertlocatie. Een zee van licht komt je tegemoet als je door de bomen heen kijkt. Dat is ook Nachtgeluiden.
Kaarten à 25 euro via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Nachtgeluiden is een concept van de Factory of Good Feeling.

Andre Heuvelman & the Live! B/ANDA
Lilian Farahani - sopraan
Johan van der Linden - saxofoon
Brandt Attema - trombone
Wilmar de Visser - contrabas
Henry Kelder - piano
Andre Heuvelman - trompet


In het thema vuur en verlangen zoekt trompettist Andre Heuvelman met zijn ensemble inspiratie voor een verrassend programma. Hij is geen man die maanden van te voren precies bepaalt wat hij gaat doen. Hij improviseert het liefst op het moment zelf, om in te spelen op het publiek. Als we hem vragen wat hem voor ogen staat, laat hij weten dat hij zal beginnen en eindigen met Sting en dat hij wil optreden in een intieme setting bij kaarslicht. Daar moeten onverwachte ontmoetingen tot stand komen.
“Stel je voor... Stel je voor dat je verlangen toe zou laten. Dat je je zou overgeven aan het moment.. Onze muziek raakt dat... Zonder kloppen binnen...En dan.. Zal er ruimte zijn voor vuur.. Jouw vuur zal ontbranden! Als je durft natuurlijk …”