Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Vraag aan een vrijwilliger waarom hij of zij vrijwilligerswerk doet en je krijgt veel verschillende antwoorden: “Je wilt iets doen met je talenten en/of ervaring, iets voor anderen betekenen, nieuwe mensen leren kennen , een gat in je CV voorkomen, een goed doel steunen, je (sport)club helpen, een evenement helpen organiseren, iets terug doen voor de samenleving, werkervaring opdoen” enz. maar bijna altijd vinden vrijwilligers het “ontzettend leuk om te doen”! Vrijwilligers zijn onmisbare krachten in onze samenleving. Zonder hen zouden veel belangrijke dingen niet tot stand komen, worden minder activiteiten georganiseerd, is er minder zorg voor mens, dier en natuur en zou veel cultureel erfgoed verloren gaan. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt?Zit hier iets voor je bij? Een greep uit het aanbod van ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.

* Claris Zorgvilla Wassenaar zoekt een activiteitenbegeleider m/v (vacaturecode A 120). Heb jij tijd om een dagdeel met bewoners activiteiten te ondernemen zoals tuinieren, muziek maken of andere leuke activiteiten te ondernemen?
* Zonder zwemles geen zwemdiploma. Wie helpt als Assistent Zweminstructeur (Vacaturecode E 038) onze jeugd aan een zwemdiploma bij WZK Zwemmen?
* Zilverlijn is een belservice tegen eenzaamheid bij ouderen van het Nationaal Ouderenfonds. Wil jij een dagdeel per week deze telefoondienst bemannen en waar eenzaamheid dreigt, een eenzame oudere bellen voor een gezellig praatje?>>
* Bij Duindigt is altijd plaats voor een man of vrouw met “groene vingers” die wil helpen bij het groenonderhoud van deze mooie renbaan (vacaturecode D 012). Maar ook een klusjesman of –vrouw is welkom om te helpen bij “klein onderhoud” van het terrein (vacaturecode L 002).

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Of kom naar het vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.