Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Yara Alink en Sander Plukaard komen met een prettige combinatie van cabaret en toneel naar Theater Warenar in Wassenaar. Op zaterdag 16 december zijn ze te zien met As the world Tsjechov, met teksten van Molière, Albee en Tjechov. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

De voorstellingen van Yara Alink en Sander Plukaard zijn geschikt voor toneelliefhebbers maar zullen zeker ook jongeren aanspreken. Het jonge duo laat een breed publiek kennis maken met het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, en vermengt dat met eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. As the world Tsjechov is een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling, die al hoge ogen gooide bij publiek en pers.

Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.Yara Alink (1990) en Sander Plukaard (1989) studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en vormen sindsdien het duo Alink&Plukaard. Ze maakten eerder de voorstellingen Who is/We are/Wanna be like Martha & George en De Mensenhater, waarmee ze in 2014 de Fringe Bronze Award in de wacht sleepten. Ook los van elkaar verschenen zij al eerder op het toneel. Zo was Alink recentelijk te zien in Wie is er bang voor Virginia Woolf? en speelde Plukaard in de zomer van 2016 in Romeo en Julia van Het Amsterdamse Bos Theater."Ik ben blij dat ze er zijn, die twee. Ga maar eens naar ze kijken." - Loek Zonneveld - de Groene Amsterdammer.

Kaartverkoop
U kunt genieten van As the world Tsjechov op zaterdag 16 december in Theater Warenar in Wassenaar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 15 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.