Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Vrijdag 1 december ontving Sandra de Geus uit handen van burgemeester Aptroot de gemeentelijke legpenning. De uitreiking vond plaats in Peuterspeelzaal Johan de Witt in het Van Heeckerenhuis in Wassenaar.
Mevrouw De Geus ontving de legpenning vanwege haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor Peuterspeelzaal Johan de Witt en andere instanties.

Spierziekte
De Geus heeft sinds haar geboorte in 1967 een zeldzame spierziekte. Dat maakt haar grote inzet en toewijding des te opvallender. In 1985 kwam zij via het activiteiten­centrum ‘Gading’ in Leiderdorp als vrijwilligster bij Peuterspeelzaal Johan de Witt. Nu inmiddels ruim 30 jaar later werkt zij hier nog steeds met veel plezier twee ochtenden per week.

Toewijding
Maar niet alleen bij de Peuterspeelzaal, ook bij de Stichting Spelenderwijs helpt mevrouw De Geus al jaren bij de sport- en speldagen. Daarnaast zet zij zich in voor de bazaar van de Messiaskerk. Gedurende een week per jaar helpt zij met het uitpakken, sorteren en ten slotte met de verkoop van de producten in de huishoudelijke kraam. Als klap op de vuurpijl is mevrouw De Geus vrijwilligster voor EHBO-lessen in de Jozefschool, Herenwegschool en de Den Deyl School, in de crèche van de Messiaskerk en de Dutch Club in de Amerikaanse school.