Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar

Speciaal voor alle enthousiaste filmliefhebbers heeft Filmhuis Wassenaar een aantrekkelijk aanbod: toetreden tot de Vriendenclub van Filmhuis Wassenaar. Voor € 25,-- bent u een jaar lang Vriend van Filmhuis Wassenaar en ontvangt u een Vriendenpas met privileges. Bedrijven of personen die een stoel adopteren in de Rob Vellingazaal worden automatisch en gratis FilmVriend.

Als dank voor alle hartverwarmende Vriendschappen nodigt Filmhuis Wassenaar alle FilmVrienden graag uit op donderdag 18 januari om 19:30 uur. Deze exclusieve filmavond omvat de premièrefilm Vele Hemels Boven de Zevende, smakelijke hapjes en drankjes en een warme sfeer om vriendschappelijk het nieuwe jaar in te gaan.

Wilt u ook Vriend worden van Filmhuis Wassenaar? Meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; en geef u gelijk op voor deze kosteloze FilmVriendenavond. De avond is gratis toegankelijk na het tonen van een geldige Filmvriendenpas. Introducés kunnen mee voor € 5,00 p.p.