Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Het Kieskompas heeft de ontvangen reacties uit Wassenaar gebruikt voor de totstandkoming van het Wassenaarkompas. Alle Wassenaarders zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst. Hier wordt teruggekoppeld wat er uit het panelonderzoek naar voren is gekomen: welke denkbare toekomstscenario’s zien inwoners en welke voor- en nadelen zien zij voor deze scenario’s?

Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het onderzoeksproces.

Datum: 23 januari.
Aanvang: 19:30 uur.
Locatie: Raadszaal, Raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22.

Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? U kunt zich tot 19 januari aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
De komende weken zal alle input uit het panelonderzoek vertaald worden naar het Wassenaarkompas. Begin februari kan iedere Wassenaarder het Wassenaarkompas invullen. Als inwoners het Wassenaarkompas invullen, worden zij aan de hand van stellingen gevraagd wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Wassenaar. Na het invullen laat het kompas overzichtelijk zien welke toekomstscenario’s het beste bij diegene passen. Zie ook: www.wassenaar.nl/wassenaarkompas.
Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..