Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Terwijl de temperaturen komend weekend weer lijken te dalen en de winter in Wassenaar andermaal voelbaar wordt, biedt Jazz Societeit Wassenaar aan het eind van de zondag een hartverwarmend concert op een gastvrije top-locatie! 

Humphrey Campbell stond al langer op het verlanglijstje, maar steeds lukte het niet om hem te strikken voor één van de geplande concertdata. Nu is het zo ver!

Deze geweldige jazzmusicus en vocalist heeft al jaren geleden zijn entree gemaakt bij het grote publiek tijdens een succesvolle deelname aan het Songfestival. En sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Hij werkte samen met Ruth Jacott, Paul de Leeuw, Greetje Kaufeld, Jerry van Rooijen, het Metropole Orkest en de Skymasters, 'to name a few'.

Campbell brengt op onnavolgbare wijze jazzstandards ten gehore maar zal ook zijn liefde voor de soul van meesters als Stevie Wonder en Donny Hathaway niet onder stoelen of banken steken. Op deze middag wordt hij begeleid door zijn trio met Karel Boehlee (piano), Theo de Jong (bas) en Franc auf dem Brinke (drums). 

Een knusse zondag in Wassenaar beleven kàn dus!

Zondag 18 maart - 16.00uur​

Jazz Sociëteit Wassenaar
p/a Hotel Auberge de Kieviet
Stoeplaan 27
2243CX Wassenaar
Info & Online Tickets: www.jazzsocieteitwassenaar.nl