Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Ronald Top en Marianne Tideman spelen op donderdag 26 april het spannende toneelstuk Spiegels in Theater Warenar in Wassenaar. Het is geschreven door Dimitri Frenkel Frank en laat twee keer een interview zien tussen een jounaliste en een schrijver. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar.

De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Spiegels bestaat uit twee delen. In het eerste deel interviewt een journaliste van een populair vrouwenblad een gerenommeerd schrijver van ‘moeilijke boeken’. Hij: intellectueel, gewiekst, provocerend. Zij: zenuwachtig, onervaren. Aanvankelijk maakt hij de grond met haar gelijk, totdat...
 
In het tweede deel interviewt een journaliste van een kritisch weekblad een gerenommeerd schrijver van bouquetreeks achtige boeken. Hij: zachtaardig, homoseksueel, conflict vermijdend. Zij: zelfverzekerd, kritisch, aanvallend. Aanvankelijk laat ze niets van hem heel, totdat...
 
Twee interviews van een journaliste met een schrijver.
 
Ronald Top is een veelgevraagd tv-, en filmacteur die te zien is in series van Baantjer tot Coronation Street en Flikken Maastricht tot Divorce.
Marianne Tideman is te zien in een aantal films, commercials, tv-series en speelde Nora in het toneelstuk En Ik Dan.
 
Regie: Romke Oortwijn. 
 
Kaartverkoop
U kunt genieten van Spiegels op donderdag 26 april in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.