Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
De softbalcompetitie is afgelopen weekend begonnen. Dit jaar spelen de talenten van softbal academy Blue Angels onder de vlag van SV Wassenaar in de prestigieuze Eerste klasse. Het jonge team in opleiding met speelsters afkomstig van clubs uit de regio Den Haag en Rotterdam wist meteen de eerste wedstrijd met 9-4 van HSV Catch uit Voorburg te winnen.

Zo gewonnen, zo geronnen
Met goed veldwerk, een sterke pitching staff en tactisch slaggeweld liet BA Wassenaar zien dat ze klaar zijn voor de eerste klasse. De tweede wedstrijd tegen het Voorburgse Catch werd echter verloren met 4-13.

Hoe het ook zij: door de hosting van het talententeam van Blue Angels is er op SV Wassenaar aantrekkelijk softbal te zien. De thuiswedstrijden zijn op zondag om 11 en rond 13 uur.

Blue Angels
Blue Angels is de naam waaronder de Stichting Topsoftball Zuid Holland opereert. Deze stichting heeft het doel om topsoftbal in Zuid Holland Doel op een hoog niveau te krijgen en te houden. Om dit te kunnen bereiken is er in de afgelopen jaren een sterk fundament neergezet, waarin een gezonde doorstroom van getalenteerde jeugd softbalsters mogelijk is gemaakt. Hierdoor kan ook op langere termijn softbal op topniveau worden geborgd.

teamfoto SV Wassenaar
Teamfoto Blue Angels Wassenaar