Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Damessoftbalteam de Blue Angels zal gaan spelen in de degradatiepoule. In de laatste wedstrijd in de voorronde van de dames fastpitch competitie eerste klasse wist ook dit weekend het regionale talentteam een wedstrijd te winnen, maar het was niet voldoende om zich te kwalificeren voor het hoogste niveau.

Nieuwe competitie
Ondanks het feit dat het team met jonge speelsters boven verwachting presteert en in bijna elke dubbel een wedstrijd heeft weten te winnen, zijn ze net in de degradatiepoule geëindigd. Dat betekent dat vanaf volgende week een nieuwe competitie start, waarbij beide eerste klasse poules opnieuw worden ingedeeld in de twee bovenste helften en de twee onderste helften.

Birds Zoetermeer
Dit weekend werden op SV Wassenaar twee wedstrijden tegen Birds uit Zoetermeer gespeeld. In de eerste wedstrijd kwam BA Wassenaar al snel op een 0-4 achterstand. Maar het team wist meteen terug te komen tot 3-4, waar met name Sietske Drijvers met een mooie hit twee punten binnen sloeg.

Spannende wedstrijd
De spanning was groot in deze wedstrijd, want het werd al snel 4-4. Birds liep daarna uit tot 4-8, maar Wassenaar haakte netjes aan en het werd 8-8. Het venijn zat in de staart, want Birds liep weer uit naar 8-11, wat daarna door BA Wassenaar niet meer kon worden ingehaald.De tweede wedstrijd kwam Birds snel op een 0-3 voorsprong.

Maar in de derde inning kwamen de jonge softbalsters van Blue Angels Wassenaar los en wisten met goed slagwerk en scherp honklopen ook 3 punten te scoren. Vervolgens speelden de meiden de wedstrijd netjes uit en door een mooie driehonkslag van Julia van der Meer wist de snelle Reganied Franka het winnende punt te scoren en daarmee de winst met 4-3 te pakken.

Aantrekkelijk softbal
Door de hosting van het talentteam van Blue Angels is er op SV Wassenaar aantrekkelijk softbal te zien. Op zondagen spelen ze de thuiswedstrijden op het complex van SV Wassenaar om 11 en ongeveer 13 uur. Publiek is altijd van harte welkom.

catcher Willemijn Vissers
Catcher Willemijn Vissers