Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Midvliet Actueel info
Midvliet Actueel
Dinsdagavond 20:00 - 21:00 uur (herhaling op woensdagavond)18:00 - 19:00 uur
Midvliet Actueel is het wekelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma van Midvliet FM. Het programma wordt elke dinsdagavond live uitgezonden, behalve als er een uitzending van de gemeenteraad is (gemiddeld elke zes weken). Het programma wordt op woensdag in de vooravond herhaald.
 
In Midvliet Actueel wordt wekelijks aandacht besteed aan het voornaamste nieuws uit Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Het programma wordt gemaakt door een tech-nicus, regisseur en een presentator, die ook samen de redactie doen.
 
Het programma bevat meestal vijf à zes onderwerpen in de vorm van studio-interviews, telefonische gesprekken of reportages. Een deel van de interviews vindt telefonisch plaats, maar vaak komen er ook gasten langs in de studio.
 
Tussen de onderwerpen door wordt er gevarieerde muziek gedraaid. De reeds bekende onderwerpen van de uitzending worden een paar dagen eerder aangekondigd via de ka-belkrant en website van Midvliet, zodat het publiek geprikkeld wordt om te luisteren.
 
Regelmatig deden mensen in de uitzending nieuwswaardige uitspraken, die dan weer nieuws opleverden voor de website en kabelkrant en vaak ook voor de lokale gedrukte media.